Jelmer Timmer Hulpverlening op Maat

Over ons

Jelmer Timmer Hulpverlening op Maat is een eenmanszaak binnen de hulpverlening, bestuurd door Jelmer Timmer. Jelmer werkt als zzp'er binnen voornamelijk de jeugdzorg. Hiernaast neemt hij ook opdrachten aan vanuit de WMO. 

 

Jelmer is 35 jaar en werkt sinds 2015 als zzp'er in voornamelijk de jeugdzorg. Jelmer werkt hiernaast als Praktijkondersteuner GGZ in huisartspraktijken. Jelmer heeft naast de jeugdzorg veel ambulante begeleiding geboden aan volwassenen vanuit de WMO en doet dit op kleine schaal nog steeds.  Hiervoor heeft hij gewerkt binnen de forensische psychiatrie. Jelmer heeft de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) gedaan en heeft deze als bachelor afgerond. Hij heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring binnen verschillende takken van de hulpverlening. 

 

Jelmer biedt ambulante begeleiding aan jongeren en neemt hun gezinssysteem hierin mee. De kracht van Jelmer zit in het persoonlijke contact en aansluiting die hij zoekt met zijn cliënten. Hij staat vanaf de aanmelding tot het afsluiten van de zorg naast de cliënt en helpt de cliënt naar zijn doelen toe te werken.

Jelmer kan omschreven worden als een energiek, sportief en warm persoon. Jelmer heeft de kwaliteit om onbevangen en zonder oordeel het contact met een ander aan te gaan en van hieruit een vertrouwensband op te bouwen.